My favourite time of year


Åh, jeg har hatt en herlig jul folkens, noe jeg håper dere også har hatt. Det å være sammen med de man bryr seg mest om, og når alle er samlet er bare livet komplett! Vi bruker hvert år å samles oppe hos bestemor og bestefar, spise og åpne pakker sammen. Deretter tar vi alle sammen kveld under samme tak og våkner til en himmelsk frokost. Dette er en tradisjon vi har gjort i mange år, og jeg håper den varer mye lengre ♥ Jeg sa jeg skulle ta bilder, og jeg tok med meg kamraet og alt, men det hadde vell kanskje vært lurt å ha minnekortet i? Det hadde jeg glemt helt av, så det ble null bilder på meg denne jula. Jeg sier bekalger for det. De siste dagene etter julaften har jeg brukt tiden min på både venner og meg selv. Liker å ta livet med ro, bare slappe av å sengen/sofaen er min bestevenn som dere alle vet.Planene mine for imorgen er å hente en kjole som jeg bestilte for en stund siden, bacalaodate med en gammel venninne av meg og så skal jeg en tur innom treningssenteret! Må jo trimme bort litt av julematen jeg har stappet i meg :- ) Men nå tror jeg at badet kaller på meg, skal stelle meg og se en episode med prison break før jeg tar kveld. Håper alle sammen har hatt en like fin jul som meg, og at de får en supper nyttårsaften som lusker rundt hjørnet! 

Snakkeees

Jul, allerede


Heei

Lenge siden sist, og denne gangen har jeg ikke noen som helst unnskyldning å komme med. Har brukt tiden min på mine nærmeste og bare hadd det fint i det siste. Livet er godt, og er ikke noe å klage på! Det har ikke skjedd noe "WOW" i det siste heller, så har ikke så mye å skryte av. Nå har klokken tikket over 12, og det er julaften mine damer og herrer. Tror jeg skal finne sengen om ikke så alt for lenge, slik at jeg kan stå opp til god julefrokost, julestrømpen og mange koslige julefilmer. Senere på dagen skal vi opp til bestemor og bestefar for å spise middag og pakke opp gaver, så skal vi ligge over der til første juledag, juletradisjon skjønner dere!

 

(Glansbilde..)

Kommer sikkert til å oppdatere dere imorgen når det kommer til juleantrekk, familiebilder og kanskje julegavene mine? Vi får se hva det blir til! Håper alle har hatt en flott lille-julaften, for det har iallefall jeg!

SnakkeeesLes mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Januar 2014


Wanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen dinhits