Pakke til meg ...


... fra meg

Hei. Da var endelig pakken min kommet, bestilte Chocolate Soleil pudderet og Billion dollor brows øyenbrynspenn fra Makestyle! Tok lengre tid enn forrventet, har ventet utrolig lenge, kankje rundt 2 uker. Men det er typisk min uflaks, hender det at jeg en gang skal bestille noe på nettet så tar det sykt lang tid før jeg får det. Gleder meg til å teste det ut for å si det slik.

Planene for dagen er å slappe av, å få gjort en del lekser som skal være ferdig til imorgen! Skal tilbringe dagen hos mor og far å sove over der til imorgen, aah, det er alltid like koslig ♥ Har ikke så veldig mye mer å skrive om idag, tar muligens dag 3 av utfordringen senere :-)

Snakkeees

One song that makes you cry


Hei

Denne utfordringen var egentlig litt vanskelig, det er ikke mange sange jeg begynner å gråte av  for å si det slik. Men mange som rører meg så klart! Så jeg bestemte meg for å dele en av verdens fineste sanger, blir aldri lei av den å får alltid en type ro når jeg hører den Den er trist, og en sterk tekst vil jeg si.

Whiskey Lullaby - Brad Paisley & Alison Krauss ♥

Skal ta dagen vidre rolig, gjøre litt lekser og så dra på yoga senere!

Snakkeees

cupcakes og leksedate


Hei 

Tenkte jeg skulle slenge inn et inlegg på bloggen! Sitter nå plassert i sofaen og koser meg med cupcakes! Hedda dro nettopp, å har vært her i hele dag. Lengter etter noe bra å se på tv, men det skufffer meg som vanlig. Hater at når jeg først skal se på tv, så går det ingenting spennede. #livetsstoreproblem

Hedda ble med meg hjem etter skolen, vi stakk innom butikken for å fine noe godt vi kunne lage til middag, å noe vi kunne ha til dessert! Så det ble pasta og kjøttdeig og GODE cupcakes tilslutt ♥ Vi skulle få gjort en del lekser sammen, men det gikk ikke helt etter planen for å si det slik! Ble gjort noen få oppgaver i matte, åså kom Top Model Norge på! Å da var det vekk med bøkene.

Det har vært en fin dag, å jeg tror jeg skal komme meg i seng så fort som mulig, kjenner jeg trenger det! Natta :-)

Snakkeees


Lenge siden sist ja


Hei

Bloggen har ikke hatt så stor prioritet i det siste.Det som har stått på plakaten min har vært grey's anathomy, skole, venner og soving. Snakk om å være daff? Hadde jo gjort klar utfordring å greier, så jeg skulle klare å oppdatere bloggen selv om jeg ikke hadde noe spennnende å skrive om ellers. Men du ser hvordan det gikk seg til. Det har ikke skjedd så veldig mye spennende i det siste, har tatt livet med ro, og hold meg til vennene mine og senga. Skolen tar en del av energien, føler at jeg aldri blir uthvilt når jeg sover, og når jeg ikke er på topp så går energien fort når jeg er på skolen. Så jeg lander som oftest i sengen etter skolen jeg.

JEG HAR EN STOR NYHET! Jeg, så heldig som jeg er, skal bli med Hedda og hennes familie til Gran Canaria 29. Januar. Er i lykkerus, lengter så mye tilbake til varmen, god mat og himmelsk is ♥ Jeg og Hedda hadde snakket om det i noen få dager, før jeg spurte mamma. Hun sa hun skulle tenke på det, å senere på dagen fikk jeg meling om at i bursdagsgave så skal jeg få reise sammen med dem til syden. Jeg skal låve dere at det var et gledeshyl som oppstod da. Å det er ikke lenge til heller :-)

Senere skal jeg pakke sammen treningsklærne mine å dra en tur på stamina med noen venninner, vi fortsetter dagen med å spise ute å så tar vi det derfra. Tror jeg skal komme meg tidlig i seng ikveld, slik at jeg får ladet batteriet litt iallefall. Ha en rin søndag vidre, for det skal jeg :-)

SnakkeeesLes mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Januar 2014


Wanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen dinhits