Berlin ♥


Bedre sent enn aldri? Ja, vi sier det. Klasseturen til Berlin var så mye bedre enn forventet! Alle på turen ble mye bedre kjent med hverandre, vi fikk oppleve så mye, se nye ting og ikke minst spise mye forskjellig mat. Vi tok buss fra Svolvær til Evenes, og fløy ned til Gardermoen før vi ankom Berlin. Jeg er ikke jenta som reiser mye, så jeg personlig syntes det er spennende å se nye plasser, spise ny mat og bare oppleve selve byen/plassen.

Jeg blir ikke å skrive så alt for detaljert. Det var mikset vær, men det var vår/sommer temperatur og solen skinte iblant. Vi delte oss inn i grupper og dro på ulike aktiviteter når vi hadde fritid. Det ble brukt på shopping, zoo&akvarium og testing av både mat og ulike steder i Berlin. Starbucks ble også veldig mye besøkt her i Berlin. Vi besøkte konsentrasjonsleiren "Sachsenhausen." Jeg blir ikke å legge ut bilder av den, så lenge ikke noen ønsker det. Kan da laget et eget innlegg, skrive mer detaljert om noen ville lese.

Som sagt, mye penger ble brukt der.

Denne lille rakkeren bet meg først i arma, derfor lager jeg det uttrykket jeg lager. Jeg fikk ikke med meg at den begynte å spise på håret mitt før, Aurora (fotografen) sa at det ble nok å lugge litt i håret om ikke lenge.Kanskje mange bilder, men vil konkludere med at det var en fin tur og jeg blir definitivt og reise tilbake! Bildene i dette innlegget er både mine, Lena og Aurora sine. 

Snakkes'a

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Januar 2014


Wanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen dinhits