10 tings you want to do before you die


Heei

Dagen idag har bestått av skole, grey's, kakao og mer skolearbeid! Men skal ikke skrive så mye om dagen min idag, skal heller ta fatt i utfordringen ♥

. | via Facebook.Twitter

♥ ♥ ♥

Be his bride...go on a roadtrip with friends Decalz - Karina Bruntøl | Lockerzbefore i die | via Tumblr

♥♥♥

Before I dieLearn to surf! 🌊Ina Neldemyr -

Ble 9 bilder, hehe :-)

SnakkeeesStuck in my head


Heei

Regn, regn og så sykt mye regn. Er så lei, men det er deilig til de tider. Bruker disse dagene på å se grey's anathomy å høre på musikk mens jeg slapper av i sengen. Elsker det ♥ Tenkte jeg skulle dele litt musikktips med deg, sangene som står på repeat mesteparten av tiden.

Kjenner at øynene mine nesten faller sammen snart, så jeg tror jeg skal prøve å sove litt :-)

Snakkeees

Ny uke, nye muligheter


Heei

Sitter nå på skolen, blogging på skolen er vell ikke noe man skal gjøre, men akkurat nå har jeg ikke så mye mer å gjøre. Dette kommer til å bli en lang dag, kjenner det allerede nå! Å er ikke ferdig før 15.20. Det har aldri vært så vanskelig for meg å komme meg opp fra sengen som idag, kjenner at jeg virkelig skulle hatt fri noen dager ekstra.

Har ikke mange planer for dagen idag, vet bare at sengen kaller når jeg kommer inn døra. Resten av dagen kommer jeg bare til å ta som den kommer, hihi :-) Det blir sikkert litt blogging senere, hvis det er noe spennende som er verdt å skrive om. Men nå skal jeg legge ned pc'n å være skolelys! Det er en ny uke, å nye muligheter. Har en del som skjer denne uken på skolen, må sette meg inn i skolen igjen, men skal prøve å blogge like bra som jeg har gjort i det siste! Å jeg må si tusen takk til alle dere som leser bloggen min, ble så glad når jeg så statistikken! ♥

 

Snakkeees

12.10.2013


Heei

Det ble ingen bilder igår, ingen, egentlig et veldig stort sjokk men shit happens! Gårdagen var ganske koselig ibunn å grunn, er koslig når alle jentene er samlet ♥ Noe jeg likte veldig godt med dagen igår var at med en gang klokken hadde tikket over 00.00, begynte alle å synge, Hedda ble rørt å ikke minst utrolig glad. Hihi :-) Det er vell ikke så mye annet å si enn at vi feiret jenta vår, å forsøkte å gi henne feiringen hun hadde håpet på.


Antrekkene fra i gårkveld.

Idag har det ikke skjedd så alt for mye, har feiret voksenbursdag med henne og bare tadd dagen med ro. Nå sitter jeg godt plassert i sengen (sjokk) å skal se en episode med grey's anathomy før det er på tide å legge seg. Høstferien er uheldigvis over nå, og jeg kjenner at jeg ikke er særlig klar for å begynne på skolen igjen. Men må man så må man.

Legg gjerne igjen en gratulasjon!

Snakkeees 

lørdag og gave


Heei

Ligger som vanlig i sengen med høy musikk og pc'n godt plassert ved siden av meg. Våknet rundt 12, å har ligget her siden da, skal snart stå opp å gjøre noe fornuftig, som å pakke sakene mine å dra til Hedda! Ikveld blir det feiring og håper på suksess, blir sikkert kjempe koslig ♥ Så blir nok ikke noe mer blogging før imorgen.

Igår var jeg i byen sammen med Hedda, Ida og HeddaR. Vi spiste lunsj og kjøpte inn diverse greier til idag, og i tillegg kjøpte jeg gave til Hedda og to ringer til meg selv. Så når jeg kommer meg opp av sengen skal vi ta turen til byen for å kjøpe godis, og diverse, fikse klart hjemme og så er vi på kjøret for å feire verdens beste. Tror ikke jeg skal skrive så mye mer, for idag var det ikke så mye interessant å skrive. Skal ta med meg kamraet, så blir vell en del bilder som jeg kommer til å dele med dere imorgen :-)


Antrekket for kvelden får du også se imorgen, for jeg har virkelig ingen anelse om hva jeg skal ha på meg enda... Men ha en fin lørdag vidre! ♥

Snakkeees

ris og ros


Heei

Må si det har vært utrolig deilig med høstferie, nå gjenstår bare helgen før vi er på kjøret igjen med skole og en normal hverdag! Ferien min har bestått av bacalao, gode lunsjer, råning, venninner og mye annen kos ♥ Elsker å kunne slappe av, ligge i sengen nesten hele dagen å se serier mens det høljer ned, være sammen med mine beste venninner og la livet gå sin gang. Sammen. Blir alltid så lykkelig når jeg er samlet rundt mine, kan være meg selv, og det kan de andre også. På søndag har verdens beste, Hedda Holand, bursdag! Så på lørdag blir det kos med jentene! 

Things

Men nå til overskriften ja, jeg er fri for ting jeg kan blogge om. Jeg vil veldig gjærne være en god blogger og jeg har motivasjonen til å prøve så godt jeg kan. Setter pris på deg, dere som følger bloggen min, er alltid hyggelig å se at statistikken stiger når det popper opp innlegg. Men jeg vil gjerne ha tips til hva jeg kan blogge om, eller hva du syntes jeg burde skrive om. Jeg tar imot både ris og ros. Å en ting vil jeg bare ha sagt. Jeg setter ekstremt lite pris på uhyggelige kommentarer, tar ikke til meg disse, men hvis du har et behov for å spre dritt så burde du finne en annen plass til det. Det er respektløst, og hvis det er noe som plager deg så er det bare å klikke deg ut av bloggen å ikke tenke på den igjen. Enkelt og greit. Er ikke meningen å virke sint, og sur nå men jeg sier bare min mening. Skal nå stikke til byen for å handle bursdagsgave, møte Hedda og ordne diverse greier til helgen! Håper du får en super fredag, og helg for den saks skyld, for det skal jeg ♥

Snakkeees

Jeg eksploderer


Heei

Jeg er målløs å vet ikke hvor jeg skal begynne. Dette innlegget kommer til å handle om pelsindustri, ekte pels og mine meninger når det kommer til dette. Jeg avskyr det, jeg blir kvalm når jeg ser mennesker i Canada goose, Parajumpers eller andre jakker som endten inneholder gåsefjær og ekte pels på kragen. Jeg skjønner de er fine, og varme. I doo. Har også lyst på en god og varm jakke, men har ikke lyst at dyr skal bli drept for det. Kommer sikkert til å få mye hat fra de som nå eier noe med ekte pels, men akkurat det kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Det er dyr som lider bare for at en skal få pels på hetta si, eller uansett hvor de måtte sette den. Hører dere hvor domt det egentlig høres ut? Det å skulle ta livet av dyr for å få litt pels er ikke rettferdig, det er rett og slett sykt!

image_562203130020127892524.jpg (500×333)FacebookUntitled

Jeg var inne på http://www.dyrevern.no/ før idag, leste og gråt. Er så glad i dyr, og jeg vet selv at det ikke er bra for meg å se på det. Å siden jeg er så imot det at jeg ikke burde være inne på disse sidene, men spar meg. Det å lese dette gir meg mer motivasjon til å sette en stopper for dette. Ja, er bare en liten person og det er ikke nok at jeg tar i et lite tak. Men jeg har så lyst å hjelpe til, få en slutt på pelsindustri, kommer sikkert ikke til å skje så lenge jeg lever, men folkens. Si NEI til ekte pels, ikke kjøp dere jakker med ekte pels, eller gåsefjær. Dyrene lider for at du skal ha det varmt, og hvis du har et godt hjerte å du tenker deg om, er det verdt det? Videoene jeg har sett på disse dyrevern sidene er grusomme, grusomme skal jeg si dere. Jeg er ikke jenta som gråter av alt, men dette river i hjerterota altså. Det er grusomt!!

got to love winter Isolation | via TumblrCoyote Hug, Quebec, Canada. By Perry McKenna.

Det finnes andre varme jekker her i verden, overalt som ikke har ekte pels på hetta. En venninne av meg kjøpte seg nettopp en jakke fra svea, med fake pels! Å den er like fin som de med ekte, og ikke minst billigere. Så jeg skjønner ikke. Hva er vitsen med å bruke MER penger på en jakke med ekte pels å støtte pelsindustri, enn å bruke MINDRE penger på en jakke, og si nei til ekte pels? Hvor er logikken? Det er ikke ofte jeg blander meg inn i store saker, enten det har med politikk å gjøre eller ikke. Men når det kommer til dyr så har de min fulle støtte rett og slett. Det at menneskene som jobber i denne industrien har hjertet til å gjøre dette forstår jeg ikke. Ja, selfølgelig gjør mesteparten av menneskene i verden alt for penger, men hallo, en plass går grensen. Jeg avskyr dem, beklager for at jeg virkelig uttrykker det jeg føler, men nok er nok. Jeg eksploderer snart.

 Coyotes en lección de aullidosCoyote - Bing ImagesTimeline Photos

Jeg har også lest at det kommer til å bli mindre arbeidsplasser hvis pelsindustrien blir lagt ned, stakkars mennesker må jeg si. Da er det beste man kan gjøre å se etter en ny jobb, blir kanskje litt trangt på arbeidsmarkede, men heller det enn at mange mennsker skal slippe unna med dyremord. Det er det det er, just to be clear. Jeg kunne aldri ha hatt samvittigheten til å gå ut i skogen å sette ut feller til dyr rever, bevere, ulver, minker you name it. De setter seg fast å pines helt til de blir avlivet av de som satt fellen. Det er trist. Tragisk.

Untitled

Jeg måtte bare få ut det jeg hadde på hjertet etter og ha lest dette, beklager. Hvis du har en slags tilbakemelding du vil dele, så er det bare å peise på. Men for all del folkens, si nei til ekte dyrepels.

Snakkeees

Ships in the night


Sangen som står på repeat.
 

En av verdens fineste sanger, føler jeg glemmer alt en liten stund mens sangen spiller.

Snakkeees

Tysk & yogaa


Heei

Blogglysten kom svevende over meg idag, så tenkte jeg skulle utnytte den nå som den faktisk er her! Sitter nå hjemme, kom hjem for en liten stund siden! Så nå står two and a half men på, mens jeg sitter her og koser meg med en kopp te og koseklær. Man skulle ikke trodd at JEG skulle finne på å drikke te, men hva gjør man ikke for å lindre vond hals? Hvis noen andre har andre tips, så sier jeg IKKE nei! peis på.

Imorgen har jeg tysk prøve, hate my life. Føler jeg er så dårlig i tysk, selv om vi ikke har hatt det så lenge. Kan sånn høvlig det som skal kunnes til imorgen, men jeg blir så usikker, å får helt noiiia når det er tid for prøver. Enn hvis jeg ikke kan det, eller ikke får til det? Da sliter jeg. Så til klokken nærmer seg 7 litt over sju skal jeg pugge, før det bærer til stamina for å gjøre yoga! Jeg av alle personer skal faktisk på stamina for å bruke kroppen. Ser nå at jeg fremstiller meg selv som en utrolig lat person, men det er jeg egentlig ikke! Skal sammen med Ida, og kanskje Hedda hvis vi får tak i henne!, wish me luck.

Snakkeees

Jeg blir lei meg.


Heei

Ikke frik ut på grunn av overskriften. Dette skal ikke være et superlangt innlegg om hvor mye det tærer på meg når det regner. Regnet er som sagt kommet tilbake, vi har hatt noen fine, men kalde dager her i Svolvær uten regn. Jeg takler kulde, overskyet og snø, men regn gjør at begret flyter over. Det er null motivasjon å stå opp om morgenen når jeg hører regnet splæsje mot vinduet. Da vil jeg bare pakke meg mer inn i dyna å sove enda mer.

Tumblr | via Tumblr

Planene for dagen er å dra på bacalao sammen med jentene for å få jobbet med litt lekser over en kaffe, og så skal jeg bli med Hedda hjem etter det. Så finner vi vell sikkert på noe sprell! Blogger kanskje når jeg kommer hjem, hvis du er heldig.

Snakkeees

Farge håret?


Heei

Jeg er så sykt lei av hår fargen min, rett og slett hele håret! Vil gjøre noe med det, en forandring for en gangsskyld! Men jeg aner ikke hva. Mange sier at fargen min er veldig fin, og at jeg ikke burde ødelegge det med å farge/stripe det. Men jeg vil som sagt prøve noe nytt. Noe sprøtt! Som å kanskje farge håret mitt mørk rødt? ta lyse striper? farge det lysere? ta glansvask? mørkere striper? VANSKELIG. Så jeg trenger din hjelp. Har du ett forslag til hva jeg kunne gjøre, og noe som sikkert ville passe meg, så sleng igjen en kommentar. I need it.

Snakkeees

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Januar 2014


Wanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen dinhits