I det siste


Det har skjedd så mye nå de siste månedene og jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne eller slutte før det blir uinteressant å alt dere vil gjøre er å klø dere i hodet å tenke "dette var bare kjedelig." Får å unngå det så skal jeg bare oppsummere kort om min sommer og hvordan livet mitt er den dag i dag. I sommer ble det slutt mellom meg og kjæresten min, det var en tung periode men alle mine nære og kjære var der for å støtte å hjelpe meg. Men heldigvis fant vi tilbake til hverandre nå nylig, og jeg nyter hver dag med denne gutten ♥ Jobbet en god del av sommeren, og brukte egentlig dagene på å sove, være med venner, spise og slappe av. Var hjemme mesteparten av ferien, unntatt når jeg tok meg en liten tur til papsen i Verdal.

Papsen bak meg, lillebror, å stesøster 

To av venninnene mine, Ida og HeddaR, dro på utveksling nå like før skolestart å det var noe av det tungste å gi slipp på de siste klemmene vi ga hverandre. Jeg syntes de er svært modige som tørr å reise fra alt det kjente her hjemme i Lofoten, til et annet land med annet språk, uten noen nære og bare starte på nytt. Vi holder kontakten, og snakker nesten hver dag. ♥ Gleder meg veldig til de kommer hjem igjen, til jeg kan klemme dem gul og blå. 

To av de herligste, kom fort hjem ♥

Nå er dagene fylt med skole, kjæreste, venninner og familie. Skal reise til Berlin nå kommende torsdag og det kommer til å bli ekstremt spennende! Har aldri vært der, og vi har et program fylt med masse spennende, så dette gleder jeg meg masse til. Ellers skjer det ikke så mye, skal en liten tur innom Gravdal nå på onsdag, skal gjennom en undersøkelse som kalles Gastroskopi (?), håper at alt går som planlagt. :-)

Snakkes'a

Tips til jentetur i varme strøk?


Hei :-)

Har du noen tips på hvor 5 jenter kan reise på jentetur? 3 på 18, og 2 på 17.  Vi er giret på både festing men også en litt rolig plass med mange strender og markeder. Og ikke minst plasser med god mat ♥ Vi har bestemt oss for å være i 10/14 dager, men vet ikke hvor vi skal dra! Noen tips? :*

                      

Klem:*

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Januar 2014


Wanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen dinhits