Helg ass


Heei 

Nå befinner jeg meg i sofaen hos mor og far! Skal sove over her til imorgen. Må si det er deilig med helg, første skoleuken har sust avgårde, og nå neste mandag begynner selve skolen. Så skal prøve å nyte både dagen idag og morgendagen! På søndg skal jeg gjøre ferdig en geografi innlevering som skal leveres på mandag. Håper virkelig ikke at dette skoleåret kommer til å bli alt for tøft, for da vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Er ikke så mye annet å gjøre enn å jobbe, men.. vil jo ikke slite meg fullstendig ut heller.

Untitled

Snakkeees

Hardt.


Heei

Ble en liten powernap på meg i dag og, blir så trøtt og giddesløs nå mens det er stygt vær og solen har forlatt meg. Kom hjem rundt i 4 tiden idag og det skjedde ikke så mye annet enn at jeg endte opp i senga igjen. Hehe, sov til klokken 8 kanskje? og da var det å få på pc'n for å se frustrerte fruer. Er på sesong 3, og det er 8 sesonger på viaplay. De slutter å vise serien den 31.August, så hvis jeg skal rekke å se ferdig sesongene så får jeg henge i.

Nå til overskriften. Det å begynne på skolen igjen var egentlig litt deilig. Vil si jeg har kommet meg litt tilbake til hverdagen nå. Imorgen skal vi på en slags naturfagsekskusjon! Naturfag er ikke helt min greie, så vi får håpe på at det går bra! På fredag skal vi få bøkene våre og på mandag, we are starting. Da blir det full rulle, og jeg tenkte jeg bare skulle fortelle det her. Så vet du grunnen i tillfelle det ikke blir blogging endag. Det er stort press på studiespesialisering, og hvis jeg har tenkt å nå drømmen min, så må jeg stå på hardt. wow, trodde ikke mne øyne når jeg skrev den setningen der.

Snakkeees

Mo i Rana, videoblogg


wow, blogger FØR jeg drar på skolen? haha, jaja. Her er en video fra Mo i Rana turen vår! Hedda har vært superflink å redigert! Håper dere liker den:)

Uvær og frustrerte fruer


Heei

Ble litt sen blogging idag, men når jeg kom hjem fra skolen idag så ble det fort middag og så fant jeg sengen etter det! Våknet for en liten stund siden til mye vind og regn. Ligger enda under den varme dyna å ser frustrerte fruer å hører på uværet.  

Idag fikk vi vite klassene våre! Vil si jeg er fornøyd men også ikke. Jeg liker ikke at 10'klassen er splittet opp og at jeg ikke går sammen med alle de kjente som jeg brukte å gå med. Fikk jo selfølgelig mange kjenninger, men noen av de beste går i den andre klassen. Heldigvis kom jeg og Hedda i samme klasse, vi hadde fått beskjed før vi ble oppropt at vi kom i seperate klasser og var rimlig forbannet begge to. Men når rektor da ropte opp begge navnene våre kjente jeg at jeg ble ufattelig glad! Kunne ikke tenkt meg og ikke gå i samme klasse som henne i 3 hele år.

Verdens beste serie, no joke!

Snakkeees

Wonderchild


Heei

Er blitt helt forelsket i denne sangen igjen. Ja, vet den er gammel, men den vekker opp gamle minner og lager god stemning! Så jeg vil si den står på repeat her i hjemmet!

 

 Nå sitter jeg sammenkrøpet i sofaen å ser Grey's Anatomy og koser meg med salt lakris. Jeg har belønnet meg med denne usunnheten siden første skoledag er unnagjort! Det gikk rimlig bra, vi hadde jo det motivasjonskurset og jeg er ikke så stor faan av kurs... Det ble mer og mer kjedelig som tiden gikk, men det har vell med at jeg ikke har så god tålmodighet. Møtet varte i ca 8 timer, inkludert pauser. Så det har vært en lang dag og jeg kjenner at hodet mitt er utslitt. tar meg kanskje en liten tur ut sammen med Hedda senere, men jeg kjenner at senga kaller tidlig ikveld! 

Har ikke noen bilder som hadde vært spennende og slengt med her, så det får bli til imorgen!

Snakkeees

Siste dagen


Heei

Da var siste dagen i sommerferien kommet, og jeg føler sommeren har rast fra meg. Dagene har gått SÅ fort. Og det er noe jeg misliker sterkt! Når jeg sto opp idag skinte solen, så jeg har nå bestemt meg for å gå ut å nyte den siste dagen så godt som mulig. 

Det å skulle begynne på en ny skole imorgen friker meg ut litt. Det kommer til å være masse nye folk, og ikke alle er samlet som vi var i 10'ende. Håper på at alt kommer til å gå som forventet, og at jeg kommer til å trives! 

Snakkeees

inspiration darling


Hadde ikke noe selig spennende å blogge om egentlig, så jeg satt meg ned på weheartit å så gjennom bilder. Dermed kom jeg på at jeg skulle lage en inspirasjons kollasj, WOW, kjempe spennende! Nei, ikke egentlig, men slike bilder er bilder som kan beskrive så mange ulike situasjoner. 

Snakkees

Spørsmålsrunden


Heei

Den kom tidligere enn forventet. Enjoyyyyy ♥

Vet ikke hvorfor det ble dårlig kvalitet, får ikke fikset det...

Snakkeees

Har det så fint


Heei

Bloggen har ikke vært min første prioritet her nede, trodde jeg skulle få tid til å gi litt lyd fra meg. Men slik ble det ikke. Sitter nå sammens med Hedda og Linnea å spiller kort. Det har vi gjort de siste kveldene, og jeg må si det er storkos! Planene senere er å pakke sammen tingene våre å ta tidlig kveld siden vi skal hjem imorgen!

Dagene her nede har vært utrolig flotte. Vi har brukt dagene våre på å bare chille hjemme eller vært i byen og svidd litt penger. Har kjøpt meg masse nytt og fint, så det blir innkjøpsvideo når jeg kommer meg hjem. Det er egentlig ikke så veldig mye mer og fortelle om dagene her nede, har ikke skjedd så alt for mye. Men det er deilig å ha en liten pause fra hjemplassen i det minste. 

Svar på spørsmålsrunden kommer innen de neste dagene!

Snakkees

Idyll + pakking på gang


Heei

Har nesten akkurat kommet hjem fra mor og far. Far har bursdag idag, så vi har vært der oppe å feiret hannes dag. Verdens beste ♥ Når jeg er der oppe, føles det ut som jeg tar en pause fra den ordentlige verden, kobler helt av. Får en rolig følelse i kroppen, det er så stille og fredlig der oppe, og ikke minst koslig. Og når hele familien samles blir det ikke bedre.

Idyll ♥♥♥

Over til overskriften igjen. Pakking på gang! Jeg og Hedda reiser til Mo i Rana imorgen tidlig. Vi har begge vært hjemme hele sommerferien, og er dritt lei. Hehe, så nå er det vår tur å reise bort litt. Vi blir borte i 5 dager, og vi skal ta livet med ro. Er ikke lenge til skolen starter, så vi kommer vell til å lade opp litt av batteriet mens vi er borte. Det blir blogging, no worries! Å når vi kommer hjem så har jeg en overaskelse på lur, ja, nå kan du fundere! 

Reiser først med hurtigbåt til Bodø, før vi tar toget vidre til Mo. Det kommer sikkert til å bli en super tur, det er vell en selvfølge når jeg skal sammen med Hedda. Men nå må jeg få pakket ferdig, båten går 06.30 (...) 

Snakkeees

Siste frist


Heei

Skulle bare gi en liten påminnelse når det kom til spørsmålsrunden og vurdere DIN blogg! Tenkte jeg skulle svare på apøramålene imorgen kveld, så hvis du lurer på noe så har du sjansen til å spørre NÅ. Er ikke helt sikker på når jeg skal ha vurderingene, men det blir om ikke så alt for lenge det heller.

Beklager for null blogging, men har ikke hatt så mye og skrive, eller noe spennende og fortelle. Så da blir det bare sliik. Nå skal jeg sette på frustrerte fruer og kose meg før det er sengetid! Godnatt ♥

Snakkeees

Engelsk sitater


Heei

♦ Two of the hardest things to say here in life is hello for the first time, and goodbye for the last

♦ People are like music, some speak the truth and others are just noise

♦ If you can smile when things go wrong, you have someone in mind to blame

♦ Facebook says we're friends, but trust me! I wouldn't hesitate to throw a chair at your face

♦ The more you hide your feelings, the more they show. The more you deny your feelings, the more they grow

♦ Every day is a new beginning, take a deep reath and start over

♦ I'm sarcastic, and have a smart-ass attitude. It's a natural defense against drama, bulls**t, and stupidity

♦ Fake friends are like shadow's, they follow you in the sun, but leave your side when it gets dark

♦ Chin up kid, they would kill to see you fall

♦  Good girls go bad because bad boys don't treat them right

Snakkeees

 

 


Sanger som står på repeat


Heei

 

 

 

 

♥♥♥

Planene for dagen er egentlig ikke lagt enda, skal ta det med ro! Kanskje finne på noe sprell med jentene senere. Er ikke lenge til skolen begynner, og da er det viktig å nyte de siste ukene med fri. Vi blogges sikkert senere :)

Snakkees

 

 

Ingenting


Heei

Har ikke noe interessant å blogge om idag, så vi snakkes heller imorgen!

Ha en fin kveld vidre ♥ 

Snakkeees

"Ja til dyrepoliti i Norge!"


Heei

Jeg fikk øye på denne kampanjen på facebook, klikket meg fort inn og ga min stemme. Dette syntes jeg er en veldig viktig sak, og er så glad for at noen har tatt tak. Er en jente som ikke tåler dyremishandling, det er noe av det som stikker meg i hjertet. Å se uskyldige dyr lide for null grunn, det er rett og slett forferdelig. Alle dyr har et liv, og ikke minst følelser. De kan kanskje ikke snakke å gjøre ting som vi gjør, men de kan elske deg, vise kjærlighet på en helt annen måte enn et menneske kan. 

Hvis dere er enig i at det bli dyrepoliti i Norge så stem! Det tar deg ikke lang tid, og itillegg hjelper du til. Dette burde vi klare og få til siden det er såppas viktig. Er så glad i dyr, så derfor måtte jeg bare dele dette med dere.

Du finner finner siden her --> http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=3401

obnoxious. | via Tumblr(3) Facebookwe are all adventurers. | via Tumblr

the cat.
| via Tumblr~ Ð ℝ ℰ Ѧ ℳ ? ℜ ❤hairstyle | Tumblr

The beauty out there | via TumblrTumblr | via TumblrUntitled

♥♥♥

Snakkeees

 

Kjolene mine


Heei

Nå har jeg faktisk fikset en video til deg! Fikk veldig mye hjelp fra Hedda når det kom til redigeringen osv, så takk for det! ♥ Kvaliteten på videoen ble ikke den beste, men det kan jeg få prøvd å få fikset til neste gang! Håper dere liker deen.

Hva syntes du?

Snakkeees

Vurdere DIN blogg


Heei

Ja, du hørte riktig! Legg igjen blogg adressen din i kommentar feltet, så skal jeg trekke ut noen om noen dager å vurdere noen dem. Trenger også noen nye blogger å lese, så dette skal bli gøy! så hvis du er ute etter en ny leser så er det bare å skrive seg opp!

Snakkeees

Do it yourself


Heei

Har lagt merke til at det er veldig populert med slike DIY prosjekter. Så jeg har faktisk testet ut noe jeg så på youtube. Vil egentlig ikke si at det ble så vellykket som jeg trodde det skulle bli, men jaja. Det ble iallefall noe!

Det du trenger:

- Ett lerret (med bakgrunn)

- Lim

- Maling

- Pensel

- Bokstaver

Finn først hvilket slagord du vil ha på bildet. Lim så på bokstavene å la dem tørke.

Begynn å fylle inn rund bokstavene og mal hele bildet. Jeg valgte en litt dom hvitfarge så jeg måtte legge ett par lag.

Slik ble resultet etter jeg var ferdig å male.

Pirk deretter av bokstavene, prøv å få med alt limet slik at mønstret fra bildet kommer frem.

Her har du resultatet! Ble kanskje ikke så bra, men jeg prøvde. Try it out!


Har ikke gjort noe som helst idag, bare kost meg med Sex and the city og sofaen! Skal en liten tur ut om ikke så lenge tenker jeg, men får se hva kvelden bringer. Ha en fin kveld vidre ♥

Snakkeees

Different


 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Januar 2014


Wanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen dinhits