London i November


Heei

Ja, du leste rett! Jeg skal kanskje bli med Hedda og familien hennes til London i begynnelsen av november. WOW, for en mulighet! Har aldri vært der, og det kommer til å bli så sinnsykt bra å få oppleve denne byen sammens med min beste venninne. Blir en del shopping antar jeg, og mye sightsing! Så jeg lurer på om du har noen tips til hva vi burde skjekke ut. 

Når Hedda spurte meg om jeg ville bli med fikk jeg helt sjokk. Det er ikke noe du får sjansen til å bli med på hver dag! Så nå blir det sparing på gang, noe jeg ikke er selig flink til, wish me luck. Ha en fin dag vidre ♥

London, England. One of my favourite places in ... | Favorite Place...London | via FacebookLondon For Foodies - I2Mag - Breaking Tech News, Mobiles, Gadgets, Social Media And BusinessLondonlondon!!!Tumblrlondon feelingsWith you. | via Facebook:3

Har du noen tips?

Snakkeees

Topp 5 kjekke skuespillere


Heei

1. Channing Tatum. 

FOLKENS, jeg er forelsket. Han er kjempe kjekk og er en flink skuespiller. Han kan spille mange diverse roller, frekk, søt osv. Han er også med i filmer som Dear John, Magic Mike, 21 Jump Street og fler.

lovin (395)channing tatum | TumblrUntitled

2. Taylor Lautner

Han her skulle jeg likt å ha på siden av meg. Tror jeg har hatt en liten kjendis crush på han i LANG tid! Han ser ikke dårlig ut, og er også en flink skuespiller. Han spiller i alle Twilight filmene, Abduction, Valentine's day og fler.

Gotta love him ♥M0therFuck3rTaylor Lautner | Tumblr

3. Paul Walker

Her har du en ordentlig mann, ble forelsket når jeg så ham i "Fast and Furious" filmene. Han er en flink skuespiller og må si han ser veldig bra ut! Han spiller i alle Fast filmene, She's All That, Into the blue og fler.

as I really am | via TumblrUntitledas I really am | via Tumblr

4. Matt Lanter

WOW. For en kjekkas. Jeg bruker av og til å se seien "90210" der han er med. Han har øyne du kan forelske deg i, og er flink til å spille forskjellige filmroller. Han er også med i Starwars-filmene, Disaster movie, Liars all og fler.

matt lanter - Buscar con Googleas I really am | via Tumblras I really am | via Tumblr

5. Xavier Samuel

Dette er også en søt kjekkas. Han spiller i en film som heter "Bite," å jeg må innrømme at det var da jeg ble forelsket i ham. Han var en gentleman og reddet dagen. Liker helter! Han spiller også i en av Twwilight filmene, Road Train, The Loved Ones og fler.

(11) xavier samuel | Tumblr(11) xavier samuel | Tumblr(7) xavier samuel | Tumblr

Har vi forelsket oss i en av de samme skuespillerne?

Snakkeees

A new friend


Heei

Se denne søte skapningen som dukket opp på verandaen! Totally inlove ♥Skulle virkelig hatt en sånn hjemme! Ha en fin dag vidre ♥

Snakkeees

Fine dager


Heei

Ahh, det er så herlig med sol her i Lofoten! Det er varmt og godt, så deilig å sitte ute å slikke sol å håpe på et lite skille dagen derpå. Idag sto jeg faktisk opp ganske tidlig, det skulle man ikke forventet når det kommer til hvor fucka døgnrytmen min virkelig er. Vasket litt klær før jeg tok veien opp til leirskolen sammen med Hedda for å skjekke ut ett bryllupslokalet. Der skal vi hjelpe til imorgen, tjene litt penger. Senere dro vi sammens med Hedda nr 2. på bacalao for å spise lunsj. Vi har bare kost oss idag, og ja. Er ikke så mye mer og si.

♥♥♥ Hedda og Hedda.

Planene for morgendagen er og slikke sol hvis den titter frem, og så skal jeg senere på kvelden hjelpe til i det bryllupet som jeg nevnte ovenfor! Skal ligge over hos Hedda i hele helgen, så vi finner sikkert på mye sprell. Nå skal jeg legge vekk pc'n og se ferdig "Valentine's Day."

Snakkeees

Jenta mi


Hedda, du tar alltid vare på meg, og jeg elsker deg for den du er ♥ Verdens beste! Har ikke ord på hvordan livet mitt hadde vært uten deg.

Snakkeees

Dagen


Heei

For en herlig dag det har vært idag! Våknet opp til at solen skinte gjennom gardinene, og jeg kjente at dette kom til å bli en flott dag. Fikset sammen litt frokost og la meg ute på verandaen og nøt solen så lenge den var hos oss. Senere på dagen dro jeg til Hedda, vi lå ute å solte oss, hørte på musikk og bare koste oss. Lena kom med kebab, så fikset vi sammen en god kvelds. Det er så koslig og fikse sammen litt mat, spise sammen og bare ha kvaltetstid med hverandre. Et ekstra pluss er at solen holder oss med selvskap.


Skal ligge over hos Hedda inatt, blir en rolg kveld. Kjenner jeg er sliten etter varmen, så skal bli godt å komme oss i seng etter en lang dag! Imorgen er planen å dra på stranden sammen med Ida, Hedda, og hehe, Hedda. Kanskje det biir badig også? Vi får se.

Snakkeees

Spørsmålsrunde


Heei

Tenkte jeg skulle fyre igang en spørsmålsrunde. Hadde ikke noe spesiellt å skrive akkurat nå, men så slo tanken meg "SPØRSMÅLSRUNDE." Så nå kan du spørre om hva du vil :)Ikke upassende spørsmål.

Snakkeees

22.07.11


Heei

Vi vet alle hvilken dag det er idag. Idag er det to hele år siden tragedien ved regjeringskvartalet og på Utøya skjedde. Dette er et veldig vanskelig emne å skrive om føler jeg. For det er så mye og si, men også så alt for lite. Føler det blir litt domt å skrive mine meninger når det kommer til dette, pga jeg ikke har opplevd det. Men det jeg vil si er at det er at det er urettferdig at så mange uskyldige ble fratatt livet på den måten. Uskyldige mennesker som minst hadde ventet dette. 

Jeg kondolerer til alle som har mistet sine kjære, og sier hvil i fred til alle som mistet livet for akkurat to år siden. Nå viser vi enda en gang at Norge står sammen, og at vi kan stå sterkere sammen enn noen hadde forventet. Sender varme tanker og mye kjærlighet til alle som er tilknyttet til denne dagen ♥ 

 Snakkeees

Last days


Heei 

Skrev i forige innlegg at jeg skulle ta mye bilder mens jeg var i Sverige, men nei.. Jeg var så smart å ikke hadde laddet opp batteriet fult, så jeg ble fri for strøm på veien til Abisko. Typisk. Ihvertfall, det var en fin tur. Dro sammen med mor, far og tante! Syntes det er så koslig og finne på ting sammens med familien, knytter sterkere bånd ♥

Lå over hos Hedda inatt, var en fin kveld med mye sprell! Senere inviterte jeg henne og Lena over på middag, vi spiste så skrekkfilm og hadde en fin kveld sammen! Planene for imorgen er enda ikke lagt! Skal en liten tur til byen, men ellers bare ta det med ro. Har egentlig ikke så mye å si, men jeg følte for å oppdatere litt.

Flinke Hedda var fotograf idag, så null bilder av henne! Men nå skal jeg komme meg i seng, å du også! 

Snakkeees

10 ting


Heeei

Hadde ikke noe interessant å blogge om idag, så jeg tenkte jeg skulle ha ett innlegg om 10 ting som er typisk meg. Slike innlegg handler jo for det meste om hva man hater og elsker, men aah, det er ikke så serlig morsomt å blogge om det samme. Litt variasjon er bra!

1. Elsker toppersom endten har tigermønster eller tigerfjes på! 

Ser jeg en fin topp med en tiger på blir jeg skjelven i knærne, vet ikke hvorfor jeg liker dem så godt, men det er noe som faller i smak på ett knips! Hehe, har ikke mer enn 2 topper, men det holder for meg! Blir nok fler i garderoben når jeg kommer meg på shopping.

2. Ekstremt glad i mat.

Verste uvanen! Jeg må ha noe å spise nesten hele tiden. Er virkelig noe jeg må venne av meg, for det kommer dager der jeg spiser alt for mye. Hvordan jeg får plass til det, er helt utrolig og et spørsmål jeg ikke vet svaret på. Det trenger ikke være middag eller noen store måltider. Det kan gå fra middagsmat til godteri/potetgull/frukt. Slike ting.3. Dårlig taper.

Det å spille spill med meg må jo være farlig. Konkuranse instingtet mitt er jo på topp, jeg MÅ vinne. Er ikke alltid det skjer, men jeg merker jeg blir ekstremt glad hvis jeg klarer noe, og det tror jeg de rundt bordet som jeg spiller sammen ser også. Aner ikke hvorfor det er slik, men når jeg taper kan jeg bli ekstremt lei meg og sint, men det kommer ganger der jeg klarer og beherske meg, og late som alt er tipp topp. Haha.

 4. Verdens verste latter. 

INGEN SLÅR DEN ALTSÅ. Mesteparten av vennen mine sier den er syk, altså når jeg virkelig har latterkrampe, er ikke så mye jeg kan gjøre med det akkurat. I en situasjon der alle skal flire av det morsomme som skjer, det går ikke. De ender opp med å flire av min latter, og glemmer helt hva som faktisk var morsomt. IKKE kult.

5. Det er alltid musikk der jeg er. 

Det går ikke ann å være sammen med meg uten å høre på musikk. Hvis en skal tilbringe en hel dag med meg, så kommer du til å merke at jeg enten har den ene øreproppen i øret eller føler trangen for å spille av en sang jeg har hatt på hjernen hele dagen, i offentlighet. Hvis vi sitter hjemme hos en venninne å vi ikke ser på tv så er det bare å forvente at jeg setter på musikk. Mens jeg sitter å blogger nå, gjett hva som er på? JO, musikk. 

6. Er bestemt.

Jeg skal alltid ha viljen min eller ha rett, uansett hva det er, omså det er feil. Det er vell ikke alltid så positivt for den andre som sitter å diskuterer. Men ett tips, hvis man kommer i en diskusjon om hva vi skal finne på og jeg kommer med ett forslag, så er det bare å gi seg med en gang hvis du vil gjøre noe annet. Det er akkurat det samme hvis det kommer til hva som er rett og galt, og hvis jeg mener jeg har rett, så er det bare å glemme å motsi meg mer.

7. Gledesspreder

Dette er noe jeg har blitt fortalt, og det er jo alltid hyggelig det. Jeg vil se på meg selv om en veldig energisk jente, og jeg får lett personer til å smile og le. kan egentlig ikke beskrive det, har bare blitt fortalt at måten jeg er på sprer humor og latter, jajaa! That's my thing ;)8. Veldig glad i små dyr

Har ikke noe i mot store dyr, men det er de minste som smelter hjertet mitt. Blir så glad når jeg enten ser små hunder eller små kattunger. Får en så rolig og deilig følelse i meg når jeg får lov å enten hilse eller kose. Og jeg blir utrolig lett forelsket i de søte små skapningene!

9. Overbeskyttende

Jeg prøver og ta veldig godt vare på de som betyr noe for meg! Føler at jeg er overbeskyttende av og til, men det er kun for at jeg bryr meg. Vennene mine kommer til meg hvis det skal være noe galt eller hvis de trenger diverse råd. Får en slags ro i meg når jeg vet at de kommer til meg hvis noe er galt. Det beviser at de stoler på meg og vet at jeg alltid skal være her hva enn det skulle være. Og ikke minst, så betyr familien verden for meg, så de kommer jeg alltid til å ta godt vare på. Uansett.

(mine fiine, bror og søster ♥)

10. Kan ikke multitaske

Hvis jeg sitter med mobilen å skal skrive en melding, så er jeg umulig å få kontakt med før meldingen er sendt. Samme når det kommer til bloggingen. Jeg kan sitte å nikke å si "ja,nei" og tilslutt må jeg bare avbryte å si at jeg ikke får med meg en dritt. Ganske irriterende, men slik er det nå bare. Hehe


Da var jeg endelig ferdig med å si litt om meg selv! Nå skal jeg pakke sammen sakene mine å dra til mor og far. Skal ligge over der, for imorgen blir det Sverige! Kun en liten dagstur, men har ikke vært andre steder enn hjemme nå i sommer, så skal bli godt med en liten feriedag. Skal ta mange bilder, så blir det vell en oppdatering når jeg er kommet hjem igjen!


Snakkeees

Henningsvær


Heei

Kom hjem for ikke så veldig lenge siden! Dro til Henningsvær for å møte en god venninne av meg som jeg verken har sett eller snakket mye med i det siste. Vi satt oss på kafe'en "Lysstøyperiet" og spiste lunsj og snakket! Vi satt der i 3 timer, helt til det stengte. Må si tiden fløy mens jeg var der. Fin musikk, god mat og godt selskap! Var så deilig å komme seg bort fra Svolvær i noen timer og se Lena igjen!  Det må gjentas ♥ 


Her er bildene jeg tok mens jeg var der borte. Skulle gjerne tatt fler, men det var utrolig mange folk der, så ble litt domt å gå rundt å ta bilder. Hehee. Men jeg må si at Henningsvær er en fin plass å dra hvis man trenger en pause fra det virkelige liv. De som bor der mener vell det motsatte, men jeg syntes Henningsvær er en fin plass! Ikke så stor, men det er ganske rolig der! 

Planene vidre i kveld er og sitte hjemme, ballet under pleddet og se på tv tenker jeg! Det regner ute (sjokk) så er ikke så veldig mye annet å finne på.. Så da er det godt å ha en tv i huset! Ha fortsatt en fin kveld ♥


Hva har du gjort idag?

Har du vært i Henningsvær?

Snakkeees

Dear Darlin'


It was short, it was sweet, we tried. I miss you. Er totalt hekta, elsker denne sangen! 

Musikk ja


Heei

Hadde ikke så serlig mye å blogge om idag, så jeg tenkte jeg skulle dele spotify listene mine med deg! Jeg deler spotify sammens med venninna mi, hun er god å ha når jeg ikke orker og bruke pengene på premium! neida, joda.. neida!

HOLAND&DALHAUG

Dette er en liste som Hedda og jeg har sammen, her er det musikk som vi hører på når vi skal komme i bedre humør, danse eller bare kosemusikk! 

wiktoria | ask.fm/hejkiciaa a n g e l . ♥ | via TumblrDay's Rock | via Facebook

DALHAUG

Denne lista er min egen, her legger jeg til musikk som beskriver meg selv og sanger som vi kaller "wanjasanger." 

lana del rey | via TumblrOh My Godmez !_! She's so adorable!!!this love will be the death of me...♡ | via Tumblr

Tar det rolig

Sovelista mi, denne bruker jeg når jeg skal sove eller når jeg er i humøret for rolig musikk!

Tumblr | via TumblrFlorence my love ♥Demi Lovato | via Facebook

STEIN 

Dette er en liste jeg bruker av og til, det er spesiell musikk som jeg liiker! 

Taylor MomsenMusicBurning desire | via Tumblr

Er ikke så veldig mye å skrive om hver liste, men her har du noen alternativer hvis du er på utkikk etter ny musikk! 

Planene for dagen er å få besøk av noen venner og så skal vi lage taco og kose oss! Skal bli godt å møte noen av de andre vennen mine også. Har nesten ikke brukt tiden min på andre venner enn Hedda og Lena, så må vell få brukt litt tid på de andre også! Kommer sikkert bilder senere eller imorgen, men nå skal jeg fikse meg litt lunsj, og ta livet med ro :)


Hva syntes du om musikklistene?

Hva skal du gjøre ikveld?

Snakkeees

Regn, regn, gå din vei!


Heei

Jeg er så sykt lei av regn nå, det regner hele tide, å hvis ikke så er det overskyet. IKKE NOE SOL, hvor er sommerværet? :( Sitter sammen med Lena og syter ang været og nyter en boks coola! Planene vidre ikveld er å slappe av, høre på musikk og ta det som det kommer som jeg bruker og sii! Ha en fin kveld vidre!

 


Er det regn der du bor?

Snakkees

Da ble det puslespill


Heei

Sitter nå i senga med pc'n plantet godt på siden mens jeg sitter og pusler. Utrolig uførventet at jeg skulle ha så lite å gjøre at jeg endte opp med dette. Det er ingenting å gjøre nå som det regner og er stygt vær. Det føler ihverfall jeg. Så istede for å gå ut og bli spylt ned, så holder jeg meg heller i sengen, med god musikk, kakao og melkesjokelade. Komplett lørdag! Planene for kvelden er ikke planlagt enda, jeg får ta det som det kommer. :)

Tenkte jeg skulle ha ett innlegg der jeg blogger om meg selv, litt funfacts og slike ting! men så var spørsmålet "skal jeg ta det på video?" Så hva vil du jeg skal gjøre? 


Ha en fin lørdag vidre ♥

Snakkeees

Nemlig førstevalget!


Heei

Da ble det førstevalget på meg, nemlig studiespesialisering! Er det nå man skal juble å hoppe i taket? Ja, jeg er fornøyd med å komme meg inn på den skolen jeg hadde lyst å gå på, men det er da ikke så svært? eller er det bare jeg som ikke henger med ? :)

Studiespesialisering går ut på tre nye og mer krevende skoleår. Er på en måte som grunnskolen, bare mer krevende og der er vidregående. Gleder meg allerede til russetiden, haha. Håper dette er det rette valget for meg, er enda i tvil. Så planen min er vell å gå en stund på allmenn, se hvordan det er der, og kanskje bytte om hvis jeg ombestemmer meg. Blir litt trist at det ikke er hele klassen som samles nå igjen til høsten. Jeg føler at alle sammen har knyttet sterkere bånd til hverandre på det siste halvåret, men håper for all del at det er mulig å holde kontakten med de jeg ikke kommer til å møte hver dag nå. Håper alle som har fått svar er fornøyde og lykke til vidre! :)

Idag skal jeg sitte barnevakt for søskene mine, veldig spennende dag må jeg si. Håper det skjer noe spennende i hjemmet idag, hvis ikke så  kommer jeg nok bare til å ligge på sofaen i hele dag. 


Kom du inn på ditt førstevalg?

Snakkeees 

New in


Heei

Var i byen igår sammen med Hedda. Lenge siden vi har vært sammen nå, så det var etterlengtet og påtide! Vi fikk begge brukt litt penger som lå å ropte etter å bli brukt i pengboka. Senere på dagen så vi film hos Lena, "grusomme meg." Vet det er en barnefilm, men av og til så er barnefilmer morsomme å se for oss på min alder. Iallefall for meg og vennene mine! hehe :) 

♥♥♥

Kjøpte meg en ny sminkekost, ett nytt pudder og to parr øredobber, men kamera mitt gikk tom førr strøm så fikk ikke tatt bilde av øredobbene så det får bli til en annen gang. 

Fra Vita - Sminkekost fra Isadora

Fra Vita - Anti Shine Mattifying Powder fra Isadora


Snakkeees 

Sommerkroppen 2013


Heei 

Tenkte jeg skulle snakke litt om vekt, kroppspress og former.

Dette er et veldig stort forkus hos mange jenter, sikkert hos gutter også, men nå idag skal jeg ta utgangspunktet i oss jenter. Trening er greit, å bli sunnere er også greit. Men det er ikke greit når det kommer til sulting, piller og slike ting. Dette kan faktisk være den ene løsningen for noen av oss jenter. Det kan være det alternativet som lyser mest opp å det som kan gi fortest effekt. Når du driver med sulting får ikke kroppen næring nok, og den vil tilslutt ikke fungere slik som den skal. Det er faktisk ganske trasig å se resultater av de som har tatt dette valget. Noen har kommet seg vidre, men andre har endt opp med enorme spiseforstyrrelser og andre fortsetter kanskje med dette enda. Er ikke helt sikker på hva piller kan gjøre med kroppen din. Men jeg personlig mener at hvis man skal gå ned i vekt, så får man gå ned i vekt på den måten det er anbefalt å gjøre det på. Det kan være trening og sunnere kostold, eller en av delene. Jeg syntes ikke det er rett med enten piller eller slankemikstur, for det kan skade kroppen din, det står kanskje at kroppen får den type næring og de vitaminene den trenger, ikke vet jeg.

Kroppspress og former. Disse går vell egentlig ut på det samme. Mange jenter føler mye kroppspress fra andre slanke og syltynne jenter, men jeg mener at alle er perfekt uansett hvilken størrelse og uansett om man har former eller ikke. Noen er født med litt mer masse på kroppen enn andre, og noen utvikles med mer former enn andre. Men man kan ikke gjøre så mye mer med kroppen man er født med enn å være fornøyd med den. Å hvis man ikke er fornøyd med enten utseende, kropp osv så er det null grunn til å "suttre" over det! Da er det bare å ta tak i probleme og skape andre resultater slik at man kan være fornøyd med seg selv tilslutt. For det er viktig!

                                                    Sashka M | via Tumblr

Egentlig så er det litt vanskelig for meg å prate om kroppsfasong og slikt, så jeg kommer ikke til å gå så mye mer inn på dette. Men når jeg var mindre så var jeg sjalu på jentene jeg gikk i klasse med. Alle hadde begynt å få flotte former og begynt å utvikle seg. Men hos meg så var det ingenting som vokste eller forandret seg. Jeg begynte å skippe frokost å lunsj, hvorfor, ja det kan dere godt spørre om for det vet jeg ikke selv. Det er noe jeg angrer på nå i ettertid. Nå spiser jeg frokost, lunsj, middag og av og til kvelds! Blir noen mellom måltider iblandt også, men nok om det! En dag kom "lyset", hva var egentlig vitsen? Dette hjelp meg jo ikke i det hele tatt. Jeg tok meg sammen og bestemte meg for å gjøre det som var best for meg og min kropp! Nemlig å spise gjevnlig. Jeg er fornøyd med meg selv nå, og kroppen min. Hadde ikke lyset slått meg så vet jeg ikke hvor jeg ville vært i dag eller om jeg hadde eksistert. Men alt er som det skal være og jeg er fornøyd med meg selv. 

MEN. Vi har alle vårt eget syn på hva som er fint/tiltrekkende osv. Men vi har null grunn til å rakke ned på de som enten bruker en størrelse større eller midre! For alle kan ikke være like, og alle har derfor ulike fasonger og former! hoho, deep.

(44) Młodość Chudość Zajebistość | via FacebookPinterestSlike vremenske crte | via Facebook

BitchYou're fat? You're a princess too. | via FacebookBullying | via Facebook

Dette er noen bilder jeg fant i farten! Alle er perfekte på sin egen måte, elsk dere selv ♥

Legg gjerne igjen en kommentar.

Snakkeees

Det er sommer folkens


Heei

Jeg føler ikke at det er sommerferie, ikke sommer engang. I eksamenstiden så hadde vi det perfekte sommerværet vi kunne ønsket oss. Men nå som det faktisk er ferie og vi har mulighet til å nyte det så må vi bare forholde oss til regn, vind og overskyet. Solen skimter av og til, så det er jo en bra ting. Derfor har jeg nå vært lenge på nettsiden weheartit og sett på mange fine sommerbilder som jeg vil dele med dere :)
☼ ☼

hey gorgeous! | via TumblrPinterestSummer, | via Tumblr

Syntes om bildene?

Snakkeees

Shelter


Denne sangen er en sang som blir spilt ihverfall 1 gang om dagen. Elsker den.

Snakkeees

Wants from Nelly


Heei

Jeg kan rett og slett ikke være på nettsider som nelly, hm, asos og forever21. For jeg blir jo helt oppslukt i alt det fine, og når jeg skjekker lommeboka går humøret mitt helt ned i kjelleren. Men det er jo lov å drømme, så jeg har nå plukket ut noen wants på kjoler fra nelly! SÅ fine! Bare trykk på bildene, så kommer dere inn på siden til nelly!

Planene for dagen... ja, nei, jokanskje. Har rett og slett ingen planer idag, bortsett fra at jeg skal sitte barnevakt senere i kveld! Er litt godt å vite at man kan ligge i sengen og bare se på serier og kose seg. Uten noen forstyrellser eller viktige avtaler. Men nå skal jeg fortsette å sikle på klær jeg ikke har penger til og se frustrerte fruer, også blogges vi!

Snakkeees

New in


Heei

Nå sitter jeg sammenballet under pleddet i sengen og hører på rolig musikk. Lever livet i nuet. Har vært en tur i byen sammen med Hedda, og kom hjem for ikke så veldig lenge siden! Fikk brukt litt penger også, og fikk kjøpt meg noe jeg trengte. Så jeg vil si at jeg er fornøyd med dagens innkjøp! Senere skal jeg besøke Hedda og se på noen klær hun skal gi bort, å hvis jeg er heldig så kommer jeg hjem med en del nye klær. Hehe :) Har ikke så veldig mye å fortelle når det kommer til dagen idag, er en helt vanlig tirsdag, ikke så mye mer enn det.

Fra Vita - Makeup brush cleanser

Har hørt at denne rensesprayen var ganske bra på sminkekoster, så nå tenkte jeg at jeg skulle teste den. Det er viktig å ta vare på og vaske kostene sine regelmessig pga bakterier og shitt som samler seg inni børstehårene. 

Fra Vita - Arganoil fra MoRocco

Denne håroljen har jeg ikke prøvd før, litt spennende og skal prøve nye ting. Men en venninne av meg har noe lignende, og etter å ha kjent resultatet selv så var det verdt å kjøpe denne. Iallefall hvis det blir like mykt og deilig.

Fra Vita - One by One Volum Express maskara

Dette er en av mine få maskara favoritter! Syntes den fungerer veldig bra, null klumper og separerer vippene slik at du får en veldig fin look tilslutt! 

Nå skal jeg komme meg opp og gjøre meg forberedt til å gå til hedda i regnværet. Ha en fin dag vidre! :)

Snakkeees

Nytt design og alt


Heei

Jeg har nå slettet alle tidligere innlegg. For jeg skal begynne helt på nytt, og jeg må innrømme at det var flaut å lese gjennom hva jeg skrev før å ikke minst hvordan. Så at det var kun kjederlige innlegg, og masse uinteressant. Istede for å ha masse flaut og gammelt, vil jeg heller begynne på nytt :) Jeg har også fikset meg nytt design. Syntes det passet veldig godt til bloggen min, og jeg tror jeg kommer til å beholde det en stund fremover.Planene for dagen er først og fremst å møte bestemor og oldemor som er fra Levanger, og som reiser hjem igjen idag. Skal bli godt å se dem igjen, er virkelig lenge siden nå! Senere skal jeg på fotball kamp sammen med Hedda og Lena. Ellers tar jeg det bare som det kommer. 

Snakkeees

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Januar 2014


Wanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen dinhits