Musikk som står på repeat


Heei

Musikk er noe jeg hører på hver dag, så jeg tenkte å dele noen sanger jeg ikke får ut av hodet. De bruker som oftes å bli spilt hver dag, enjoy ♥ Musikk får meg gjennom dagen, det hørtes skikkelig deprimerende ut og det var ikke det som var poenget. Musikk er herlig, og man kan ikke beskrive det.

 

I see fire - Ed Sheeran 

Please don't go - Mike Posner

Save me - Remy Zero

Dancing in my head - Eric Turner vs. Avicii

 

Do what U want - Lady Gaga

Sengen kaller, sov godt da dere ♥

Snakkes

2014, be good


Heei

Ser egentlig på nyttårsforsettene som tull og fanteri,og det skjer hvert år at jeg vanligvis dropper dem. Hehe, så kanskje det er på tide å prøve noe nytt. Men nå er det 2 Januar, og et helt nytt år med blanke ark venter på meg. Så her komme mine nyttårsforsetter.

♥bli sunnere - ehe, jeg vil ikke si jeg er den sunneste jenta man kan få tak i, men jeg er ikke den mest usunne heller! Men jeg er forferdelig flink til og spise godis og andre søtsaker i hverdagene. Man skal jo egentlig ikke det, eller? Klart man skal få unne seg noe godt, men det må jeg prøve å begrense til helgene. Så for meg blir det søtsaker på (fredag) lørdag, og søndag.

♥lese flere bøker - jeg leser aldri bøker, men tror jeg trenger det. Istede for å sitte bak skjermen på data'n eller mobilen så kan jeg sitte bak sidene med skrift, hehe. Har en engelsk roman som må leses ferdig før vi begynner på skolen den 6. Januar, så er vell bare å henge i!

♥trene mer - bruker å være sammen med venninnene mine på treningsentret av og til, og jeg har medlemskap der! Men tor jeg skal begynne med at jeg drar 4/5 ganger i uken, hvis jeg vil holde meg i form. Er en slappfisk, som elsker å ligge å slaske i senga å det burde jeg ta en liten pause fra. Det kan jeg gjøre etter en god treningsøkt. Eller hva?

♥nyte dagene - jer er veldig flink å ta dagene forgitt, hvis det er mandag så tenker jeg "fuck, mandag igjen", å da blir jeg liggende hjemme og ikke gjør en dritt. Men istede for å ligge hjemme så kan jeg få noen venninner over på besøk så finner vi på noe sprell? Må iallefall nyte dagene, og ikke ta de forgitt.

♥spare penger - dette må jeg virkelig bli flinkere til. Jeg bruker mesteparten av pengene mine på mat og godis, ja, mat og godis. Det er ganske bortkastet med tanke på at det er mat i kjøleskapet og godis skal bare kjøpes i helgene. Skal begynne å ta med egen mat på skolen, og spise hjemme når vi skal ha felles måltider. Da sparer jeg vell en del?

new year-Partey 🍸

Her var mine nyttårsforsetter, å vi får håpe jeg klarer å skjerpe meg ang disse! Nå sitter jeg under pleddet med en kopp kakao og i den beste kosedressen min! Idag har jeg noen planer, og det blir vell ikke noe blogging før imorgen, eller hvem vet? Håper alle får en fin dag ♥

Snakkeees

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » Januar 2014


Wanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen dinhits