Lenge siden sist ja


Hei

Bloggen har ikke hatt så stor prioritet i det siste.Det som har stått på plakaten min har vært grey's anathomy, skole, venner og soving. Snakk om å være daff? Hadde jo gjort klar utfordring å greier, så jeg skulle klare å oppdatere bloggen selv om jeg ikke hadde noe spennnende å skrive om ellers. Men du ser hvordan det gikk seg til. Det har ikke skjedd så veldig mye spennende i det siste, har tatt livet med ro, og hold meg til vennene mine og senga. Skolen tar en del av energien, føler at jeg aldri blir uthvilt når jeg sover, og når jeg ikke er på topp så går energien fort når jeg er på skolen. Så jeg lander som oftest i sengen etter skolen jeg.

JEG HAR EN STOR NYHET! Jeg, så heldig som jeg er, skal bli med Hedda og hennes familie til Gran Canaria 29. Januar. Er i lykkerus, lengter så mye tilbake til varmen, god mat og himmelsk is ♥ Jeg og Hedda hadde snakket om det i noen få dager, før jeg spurte mamma. Hun sa hun skulle tenke på det, å senere på dagen fikk jeg meling om at i bursdagsgave så skal jeg få reise sammen med dem til syden. Jeg skal låve dere at det var et gledeshyl som oppstod da. Å det er ikke lenge til heller :-)

Senere skal jeg pakke sammen treningsklærne mine å dra en tur på stamina med noen venninner, vi fortsetter dagen med å spise ute å så tar vi det derfra. Tror jeg skal komme meg tidlig i seng ikveld, slik at jeg får ladet batteriet litt iallefall. Ha en rin søndag vidre, for det skal jeg :-)

SnakkeeesIngen kommentarer

Skriv en ny kommentarWanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡