Jeg eksploderer


Heei

Jeg er målløs å vet ikke hvor jeg skal begynne. Dette innlegget kommer til å handle om pelsindustri, ekte pels og mine meninger når det kommer til dette. Jeg avskyr det, jeg blir kvalm når jeg ser mennesker i Canada goose, Parajumpers eller andre jakker som endten inneholder gåsefjær og ekte pels på kragen. Jeg skjønner de er fine, og varme. I doo. Har også lyst på en god og varm jakke, men har ikke lyst at dyr skal bli drept for det. Kommer sikkert til å få mye hat fra de som nå eier noe med ekte pels, men akkurat det kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Det er dyr som lider bare for at en skal få pels på hetta si, eller uansett hvor de måtte sette den. Hører dere hvor domt det egentlig høres ut? Det å skulle ta livet av dyr for å få litt pels er ikke rettferdig, det er rett og slett sykt!

image_562203130020127892524.jpg (500×333)FacebookUntitled

Jeg var inne på http://www.dyrevern.no/ før idag, leste og gråt. Er så glad i dyr, og jeg vet selv at det ikke er bra for meg å se på det. Å siden jeg er så imot det at jeg ikke burde være inne på disse sidene, men spar meg. Det å lese dette gir meg mer motivasjon til å sette en stopper for dette. Ja, er bare en liten person og det er ikke nok at jeg tar i et lite tak. Men jeg har så lyst å hjelpe til, få en slutt på pelsindustri, kommer sikkert ikke til å skje så lenge jeg lever, men folkens. Si NEI til ekte pels, ikke kjøp dere jakker med ekte pels, eller gåsefjær. Dyrene lider for at du skal ha det varmt, og hvis du har et godt hjerte å du tenker deg om, er det verdt det? Videoene jeg har sett på disse dyrevern sidene er grusomme, grusomme skal jeg si dere. Jeg er ikke jenta som gråter av alt, men dette river i hjerterota altså. Det er grusomt!!

got to love winter Isolation | via TumblrCoyote Hug, Quebec, Canada. By Perry McKenna.

Det finnes andre varme jekker her i verden, overalt som ikke har ekte pels på hetta. En venninne av meg kjøpte seg nettopp en jakke fra svea, med fake pels! Å den er like fin som de med ekte, og ikke minst billigere. Så jeg skjønner ikke. Hva er vitsen med å bruke MER penger på en jakke med ekte pels å støtte pelsindustri, enn å bruke MINDRE penger på en jakke, og si nei til ekte pels? Hvor er logikken? Det er ikke ofte jeg blander meg inn i store saker, enten det har med politikk å gjøre eller ikke. Men når det kommer til dyr så har de min fulle støtte rett og slett. Det at menneskene som jobber i denne industrien har hjertet til å gjøre dette forstår jeg ikke. Ja, selfølgelig gjør mesteparten av menneskene i verden alt for penger, men hallo, en plass går grensen. Jeg avskyr dem, beklager for at jeg virkelig uttrykker det jeg føler, men nok er nok. Jeg eksploderer snart.

 Coyotes en lección de aullidosCoyote - Bing ImagesTimeline Photos

Jeg har også lest at det kommer til å bli mindre arbeidsplasser hvis pelsindustrien blir lagt ned, stakkars mennesker må jeg si. Da er det beste man kan gjøre å se etter en ny jobb, blir kanskje litt trangt på arbeidsmarkede, men heller det enn at mange mennsker skal slippe unna med dyremord. Det er det det er, just to be clear. Jeg kunne aldri ha hatt samvittigheten til å gå ut i skogen å sette ut feller til dyr rever, bevere, ulver, minker you name it. De setter seg fast å pines helt til de blir avlivet av de som satt fellen. Det er trist. Tragisk.

Untitled

Jeg måtte bare få ut det jeg hadde på hjertet etter og ha lest dette, beklager. Hvis du har en slags tilbakemelding du vil dele, så er det bare å peise på. Men for all del folkens, si nei til ekte dyrepels.

Snakkeees

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarWanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡