Helg ass


Heei 

Nå befinner jeg meg i sofaen hos mor og far! Skal sove over her til imorgen. Må si det er deilig med helg, første skoleuken har sust avgårde, og nå neste mandag begynner selve skolen. Så skal prøve å nyte både dagen idag og morgendagen! På søndg skal jeg gjøre ferdig en geografi innlevering som skal leveres på mandag. Håper virkelig ikke at dette skoleåret kommer til å bli alt for tøft, for da vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Er ikke så mye annet å gjøre enn å jobbe, men.. vil jo ikke slite meg fullstendig ut heller.

Untitled

Snakkeees

9 kommentarer

10.09.2013 kl.23:11

Kanskje du skal bruke mindre tid på festing og stjele andres typer? :) Tror kanskje du vil bli litt mer fokusert på skolen da :) Bare et tips altså.

Wanja Dalhaug

28.09.2013 kl.20:25

Anonym: hehe, stjæl andre sine typa? ikkje min feil de kommer frivillig. Kanskje det gjør mæ tell ei bitch i mange sine øya, og æ beklaga desverre ikkje førr det.

02.10.2013 kl.22:44

frivillig ja? når du vet at fyren holder på med ei, så bør du ta hintet! Og ikke gjør samme feilen om å om igjen.. ringer det ingen bjeller i hodet på deg eller.?

Wanja Dalhaug

03.10.2013 kl.17:50

Anonym: om å om igjen? spar mæ. Syns heller du kan send mæ ei facebook melding vess du har så mye på hjertet istede førr å ta det her. Va jo domt at du ikkje klarte å ta vare på han, sånn at han måtte kom tell ei anna førr det :)

04.10.2013 kl.20:06

Er han hos deg nå? nei, jeg tror ikke det!

Wanja Dalhaug

05.10.2013 kl.14:27

Anonym: Kanskje ikkje, men det kommer tell å plag dæ i lang tid fremover at han i det heile tatt va det :) Slutt å vær så latterlig at du skjula dæ bak anonym, ta å send mæ ei melding på fb, å klikka dær istede. Eller veit du ka, spar mæ! bryr mæ fint lite nu :)

Hedda Holand

11.10.2013 kl.01:53

Haha, dette e jo bare sykt funnyy. Altså, som du kanskje veit så trengs det 2 persona førr å kyss, og i dette tilfelle også. Han kom frivillig, og det betyr vel egentli bare en ting. Du va ikke bra nok, tenk nu igjennom det før du åpna kjeften. Han ville nok aldri gådd tel nån andre om ting va bra mellom dåkker. Det e i ditt hode det burde ring nån bjelle, førr du burde virkelig åpne øyan, kjære venn å det burde du gjør den dag i dag også. Se ka han har gjort galt, førr skylda e det ikke vits å skyv på Wanja. Istede førr å skriv ANONMYT HER, koffør i alle dager kommer du ikke face2face de gangan du har møtt på ho? Æ e ferdi her, bruk haue ANONYM. Og btw, e ikke vits å svar på dette. Æ har sagt mitt :-)))

20.10.2013 kl.20:03

Jeg har ikke sagt noen plass at jeg er Line! Jeg har heller ikke prøvd å uttrykt meg for å være henne heller.

Wanja Dalhaug

23.10.2013 kl.14:16

Anonym: oki

Skriv en ny kommentarWanja her. Jente på 17 fra Lofoten! Blogger om det som faller meg inn, enjoy:*

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡